Bijeenkomst Ketenbrede implementatie van Advance Care planning in Gelderse Vallei

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de lancering van het regionale project ‘Ketenbrede implementatie van Advance Care planning (ACP) in Gelderse Vallei’. Deze bijeenkomst is een initiatief van de netwerkpartners van het regionale programma Vallei Vitaal.

Kick-off Ketenbrede implementatie van Advance Care planning (ACP) in Gelderse Vallei’

  • Datum: 13 april
  • Locatie: Ziekenhuis Gelderse Vallei, Auditorium.
  • Inloop om 18.00 uur (met lichte maaltijd). Bijeenkomst: 18.30 – 21.00 uur.

Tijdens deze avond worden de regionale ACP-plannen gepresenteerd en gaan we graag met u in gesprek over de geformuleerde ambities en op welke manier we ze samen concreet vorm kunnen geven.

Aanmelden

U kunt zich alvast aanmelden via onderstaande link (aanmelden is mogelijk tot 7 april). U ontvangt het definitieve programma van deze bijeenkomst uiterlijk begin april.

 

Het project Ketenbrede implementatie ACP in de Gelderse Vallei is een initiatief vanuit de netwerksamenwerking Vallei Vitaal en wordt ondersteund vanuit de bovenstaande organisaties.

Aanmeldformulier Kick-off Ketenbrede implementatie Advance Care Planning in Gelderse Vallei op 13 april

    * Ik geef Mura Zorgadvies toestemming om mij via e-mail te benaderen met informatie over inspiratiesessies, workshops of trainingen die Mura organiseert voor (eerstelijns) zorgaanbieders. Meer informatie over hoe wij omgaan met je privacy vind je in onze privacyverklaring op de website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.