Over Mura

Goede zorg maken we samen!

Hoe organiseer je de zorg laagdrempelig en dichtbij voor de patiënt? En hoe zorg je dat de kosten in de zorg beheersbaar blijven? Dat patiënten en zorgverleners op goede kwaliteit van zorg kunnen blijven rekenen? En dat er voldoende zorgprofessionals zijn om de zorg uit te voeren? De uitdagingen in de zorg zijn complex en veranderingen gaan niet vanzelf. Als je als organisatie of zorgverlener een goed idee hebt om hiermee aan de slag te gaan, is het best ingewikkeld hóe dan. En dat is waar Mura Zorgadvies in beeld komt.

Van idee tot succes

Mura helpt je om ideeën te veranderen in successen. Met een helder doel: betere zorg en gezondheid voor onze inwoners. Als onafhankelijk zorgadviesbureau werken we aan versnelling, vernieuwing en verbetering binnen én buiten de zorg. Dat doen we samen met partners zoals zorgaanbieders, gemeenten, welzijn, zorgverzekeraars en inwoners. Want wij geloven dat gezondheid méér is dan het resultaat van zorg alleen. Goede zorg maken we samen!

Hoe we dat doen?

Onze adviseurs zijn ‘zorgversnellers’ die ideeën van de tekentafel tot uitvoering brengen en veranderen in successen! Dat vraagt om goed samenwerken en verbinden. En daar zit precies onze kracht. We analyseren en inspireren. Want vanuit kennis en inzicht ontstaan nieuwe ideeën. Een stevige basis voor zorgvernieuwing en -verbetering.
> Bekijk onze aanpak.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Wij zijn een onafhankelijk zorgadviesbureau zonder winstoogmerk. Ons portfolio is breed: van het opzetten van een nieuw project tot programmamanagement. Van ontwikkeling en implementatie van zorgvernieuwing tot evaluatie en monitoring. We bieden procesbegeleiding, netwerkvorming en organisatieadvies. Maar ook voor praktische trainingen en kennissessies kun je bij Mura terecht.
> Bekijk ons aanbod en onze cases.


De 7 hoofdthema’s van ons aanbod

Als regionale ondersteuningsstructuur (ROS) in de regio Gelderse Vallei, Gelders Rivierenland en de gemeente Zaltbommel kunnen we aanspraak maken op ondersteuningsgelden om projecten te realiseren. Of jouw initiatief hiervoor in aanmerking komt, bespreken we graag met je.

Bij wie kun je terecht voor advies?

Met een team van gedreven adviseurs werken we samen met partners zoals zorgaanbieders, gemeenten, welzijn, zorgverzekeraars en inwoners aan versnelling, vernieuwing en verbetering binnen én buiten de zorg. Heb je vragen of wil je advies?
> Neem contact op met een van onze adviseurs.

Betere zorg en gezondheid voor iedereen
Met zorgverleners, gemeenten, welzijn, zorgverzekeraars en natuurlijk inwoners in onze regio werken aan betere zorg en gezondheid voor iedereen. Met een visietraject, zorginnovatie of samenwerkingsprogramma in de regio of in de wijk. Wat dat oplevert, vind je in dit jaarbericht.

Laat je inspireren door de highlights en best practices in ons jaarbericht over 2022!