Over Mura

Goede zorg maken we samen!

Wij geloven dat gezondheid méér is dan het resultaat van zorg alleen. Gezondheid draait om lekker in je vel zitten en kunnen doen wat je wilt; ook als je patiënt bent. Om die gezondheid nu en in de toekomst te kunnen waarborgen is samenwerking nodig binnen én buiten de zorg. Buiten bestaande kaders op zoek durven gaan naar oplossingen. Onze brede blik op zorg en gezondheid is gericht op een helder doel: zorgprojecten versnellen en verbeteren.

Mura helpt je om ideeën te veranderen in successen. In onze aanpak kijken we waar de kosten omlaag kunnen en tegelijkertijd de kwaliteit omhoog kan. Altijd gericht op een tevreden patiënt én zorgverlener. Door de juiste kennis, contacten en ervaring zetten we ideeën en initiatieven om in kansrijke projecten.

Hoe we dat doen?

Onze adviseurs zijn ‘zorgversnellers’ die ideeën van de tekentafel tot uitvoering brengen en veranderen in successen! Dat vraagt om goed samenwerken en verbinden. En daar zijn wij sterk in. We analyseren en inspireren. Want vanuit kennis en inzicht ontstaan nieuwe ideeën. Een stevige basis voor zorgvernieuwing en -verbetering. We bundelen krachten met zorgverleners, gemeenten, welzijn, zorgverzekeraars en inwoners om een gezamenlijk doel te bereiken: betere zorg en gezondheid voor iedereen.

Laat je inspireren door de highlights en best practices in ons jaarbericht! (klik op de afbeelding)

Waarmee kunnen wij je helpen?

Ons portfolio is breed: van het opzetten van een nieuw project tot programmamanagement. Van ontwikkeling en implementatie van zorgvernieuwing tot evaluatie en monitoring. We bieden procesbegeleiding, netwerkvorming en organisatieadvies. Maar ook voor praktische trainingen en kennissessies kun je bij Mura terecht. In onze cases lees je hoe wij andere zorgverleners al op weg hielpen. Zo maken wij samen de zorg beter!

Onafhankelijk advies

Mura Zorgadvies is een onafhankelijk adviesbureau zonder winstoogmerk. Vanuit onze neutrale positie nemen we alle belangen mee en verliezen we niemand uit het oog. Zo komen we tot duurzame oplossingen voor betere zorg en gezondheid.

Ook kunnen wij als regionale ondersteuningsstructuur (ROS) in de regio Gelderse Vallei, Gelders Rivierenland en de gemeente Zaltbommel aanspraak maken op ondersteuningsgelden om projecten te realiseren. Of jouw initiatief hiervoor in aanmerking komt bespreken we graag met je.