Uitnodiging: ‘5 jaar Mura Zorgadvies’ op 24 januari 2023

Mura Zorgadvies bestaat in januari vijf jaar, reden voor een feestje! We willen zorgverleners, managers en bestuurders uit zorg en sociaal domein in ons werkgebied van harte uitnodigen om deze vijfde verjaardag met ons te vieren op 24 januari 2023. Je vindt het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Niek van den Adel

We trakteren je op een enerverende avond met een boeiende spreker die al vele professionals met een zorghart inspireerde. Na afloop is er gelegenheid om andere professionals in zorg en sociaal domein uit de regio Gelders Rivierenland, Gelderse Vallei en Zaltbommel te spreken onder het genot van een hapje en een drankje. We gaan natuurlijk graag met je in gesprek over hoe we sámen de zorg in de regio (nog) beter kunnen maken.

Speciale gast: Niek van den Adel

Wij hebben op ons vijfjarig jubileum een speciale gast uitgenodigd: Niek van den Adel. Hij komt uit een familie van zorgverleners, is zelf ervaringsdeskundige in de zorg, ondernemer en veelgevraagd spreker op congressen. Tijdens een interactieve workshop laat hij op inspirerende wijze zien en ervaren hoe je weer (of meer) grip krijgt op het prachtige vak van zorgprofessional.

Bekijk Niek’s videoboodschap over zijn verhaal op 24 januari!

Omgaan met alle veranderingen in de zorg en het ontwikkelen van veerkracht.

Handvatten voor je werk in de zorg

In de gezondheidszorg werken mensen die iets willen betekenen voor anderen, juist daar ligt dan ook de mogelijke winst. Hoe krijgen we het samen voor elkaar dat iedereen met plezier blijft werken en kan blijven genieten van de uitstekende gezondheidszorg die wij in Nederland hebben? Ondanks alle veranderingen, de stijgende werkdruk en de alsmaar groeiende zorgvraag? Je krijgt deze avond handvatten én we gaan er, samen met Niek, graag over met je in gesprek.

Kom je ook?

Datum: Dinsdag 24 januari 2023
Tijd: 19.00 – 21.00u (daarna start borrel)
Locatie: Veenendaal

Met vriendelijke groet,

Ingrid Elie en Eefje de Bruijne – Directie Mura Zorgadvies
… en natuurlijk alle andere collega’s uit het team van Mura Zorgadvies

De bijeenkomst heeft inmiddels plaatsgevonden dus het is niet meer mogelijk om jezelf aan te melden.