Naar nieuws

Laatste plekken training ‘Oplossingsgericht werken’ én opfristraining!

10 september 2019

“Eindelijk een manier om praktisch handen en voeten te geven aan patiëntgericht werken en het concept Positieve Gezondheid”, zo vat huisarts Kees van der Lugt zijn ervaring met de training samen. Hij nam, net als veel andere zorgverleners, deel aan de driedaagse training ‘Oplossingsgericht werken in de eerste lijn’. Wil jij ook getraind worden in het oplossingsgericht werken? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor de training die in oktober start. Volgde je al eerder een driedaagse training? Vrijdag 15 november organiseren we een opfristraining! Het beloven weer leerzame en inspirerende dagen te worden.

Driedaagse training ‘Oplossingsgericht werken’
Laatste kans om je aan te melden voor de driedaagse training, die 11 oktober, 1 november en 22 november 2019 plaatsvindt in Wageningen. De training wordt verzorgd door Fredrike Bannink en Pieter Jansen en is geaccrediteerd voor huisartsen, fysiotherapeuten (Keurmerk Fysiotherapie), eerstelijnspsychologen (NIP), psychologen (FGzPT), neuropsychologen (FGzPT). Accreditatie is aangevraagd voor praktijkondersteuners (NVvPO).

Opfristraining
Voor zorgaanbieders die eerder de driedaagse training ‘Oplossingsgericht werken’ volgden, organiseren we op 15 november een opfristraining. Deze training wordt verzorgd door Fredrike Bannink. Accreditatie wordt aangevraagd voor huisartsen en praktijkondersteuners somatiek en GGZ.

Maatwerk
Interesse om binnen je organisatie of netwerk kennis te maken met de methodiek ‘Oplossingsgericht werken’? Adviseur Susan Adam bespreekt graag de mogelijkheden met je als je een sessie of training op maat wilt organiseren.