Naar nieuws

De vijf meest gewenste onderwerpen voor een Mura-bijeenkomst

26 februari 2019

Mura Zorgadvies gaat je ook dit jaar weer verrassen met innoverende en leerzame bijeenkomsten. Tijdens de recent uitgezette online behoeftepeiling hebben we een goed beeld gekregen van waar jullie behoefte ligt. De top 5 van de meeste gewenste onderwerpen lees je hier.

De top 5 van de meeste genoemde onderwerpen of thema’s waarover de deelnemers willen dat Mura in 2019 een kennissessie, workshop, scholing of (netwerk)bijeenkomst organiseert zijn:

  1. Positieve gezondheid;
  2. Omgaan met veranderingen in de (eerstelijns)zorg zoals nieuwe wetgeving, omgaan met veranderende (krappe) arbeidsmarkt en e-health;
  3. Gezond ouder worden (o.a. onderwerpen als rouw, medicatiebeoordeling en worden specifiek genoemd);
  4. Palliatieve zorg en samenwerking;
  5. Privacy in de zorg.

We gaan aan de slag met het verder uitwerken van deze ideeën. Aansluitend bij jullie wensen, informeren wij jullie over nieuwe kennissessies, workshops, scholingen of (netwerk)bijeenkomsten via onze nieuwsbrief, op onze LinkedIn-pagina en met e-mails over deze bijeenkomsten. Daarnaast houden we zo goed mogelijk rekening met de voor jullie belangrijkste factoren om naar onze bijeenkomsten te komen, zoals het thema, de spreker, de duur en de locatie

Nieuwsgierig naar onze plannen?
Er zit alweer van alles in de planning! Wist je bijvoorbeeld al dat er:

Wij kijken ernaar uit je (weer) te zien tijdens één van deze bijeenkomsten.

Geïnspireerd geraakt door deze ideeën? Heb je zelf ook nog een goed idee waarmee wij jou en je collega’s kunnen inspireren, motiveren of informeren? Laat het ons weten, wij gaan graag met én voor jullie aan de slag!

PS: Heb jij meegedaan aan de behoeftepeiling? We nemen binnenkort contact op met de winnaars van het oplossingsgerichte boek ‘Positieve gezondheidszorg’, geschreven door Fredrike Bannink en Pieter Jansen.