Netwerkbijeenkomst Oncologische (na)Zorg Rivierenland

Naar bijeenkomsten

Heb je behoefte aan verbinding en samenwerking met andere zorgverleners op het gebied van oncologische (na)zorg in Rivierenland? Wil je patiënten beter kunnen verwijzen naar zorg die aansluit bij persoonlijke doelen en wensen?

Na twee verkennende startbijeenkomsten, waarbij wensen en kansen in de regio geïnventariseerd zijn, organiseert Mura op 26 maart de eerste Netwerkbijeenkomst Oncologische (na)Zorg Rivierenland. Deze netwerkbijeenkomst is bedoeld voor nulde, eerste, tweede en derdelijnszorgverleners die zich bezighouden met oncologische (na)zorg.

Vanaf 17.00 uur staan de broodjes klaar. Om 17.30 uur start het programma met presentaties van verschillende zorgverleners uit de regio over hun werkzaamheden met betrekking tot oncologische patiënten. Ook gaan we ‘speeddaten’ om elkaar en elkaars expertise beter te leren kennen.

Mura heet je van harte welkom! Wel graag even aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.
Vragen? Neem contact op met adviseur Ellen Selten.

Aanmeldformulier Netwerkbijeenkomst Oncologische (na)Zorg Rivierenland 26 maart

  Let op of je na verzenden een pop-up melding krijgt met 'dank voor je aanmelding'. Is dit niet het geval, scroll dan naar beneden door het formulier heen om een eventuele foutmelding te corrigeren!
 • Organisator:
  Mura Zorgadvies
 • Datum:
  26 maart 2019
 • Tijdstip:
  17:00 - 19:30 uur
 • Locatie:
  Tiel