Naar nieuws

Zo profiteer jij ook van de Slimme Zorg Estafette 2024

22 januari 2024

De jaarlijkse digitale kennismarathon de Slimme Zorg Estafette, staat weer voor de deur. In februari staat elke week één regio van ons land centraal om innovaties in zorg, welzijn en preventie te delen. Daarna wordt het estafettestokje doorgegeven aan de volgende regio. Tijdens de estafette zijn er veel interessante activiteiten.

Mura helpt je met kiezen uit de aangeboden activiteiten en heeft vast een aantal interessante activiteiten voor je geselecteerd! Klik op de links voor meer informatie en tijden:

Wat ga jij doen in 2024?

Wij helpen je bij het versterken van je veranderkracht, het (durven) uitproberen van digitale innovaties en blijven leren. Onze ambitie? Organisaties die zich geïnspireerd én uitgedaagd voelen om met digitale zorg aan de slag te gaan. Om dat te bereiken deelt Mura goede (regionale) voorbeelden, kennis en ervaringen. Wil je aan de slag? Dan moet je Kennen, Kunnen en Kiezen waarop en hoe je digitalisering inzet. We helpen je graag op weg! Neem gerust contact op met Huub Creemers of Esmee Boerstal.