Naar ons team

Esmee Boerstal

Adviseur

Over Esmee

Esmee is een creatieve, resultaatgerichte en betrokken adviseur.

Haar creativiteit en enthousiasme vormen een verbindende factor bij het samenbrengen van verschillende ideeën en partijen. Door de samenwerking te zoeken creëert Esmee draagvlak bij haar projecten en met haar enthousiasme weet ze mensen mee te nemen. ‘If you can laugh together, you can work together’ is één van haar credo’s. Mensen die samen plezier maken, kunnen bergen verzetten.

“In mijn ideale wereld kijken zorgaanbieders over de muren van hun eigen organisatie heen en werken ze (nog) meer samen. Door van elkaar te willen leren en met elkaar te willen delen, werken we aan een gezamenlijk doel: het verbeteren van de gezondheid(szorg). Soms moeten we hiervoor buiten onze comfortzone te stappen. Daar liggen namelijk nog zoveel kansen! Dat samen stap voor stap vooruit komen, dát maakt mijn werk bij Mura zo leuk.”

Esmee werkt aan diverse projecten op wisselende onderwerpen en is aanjager van de thema’s digitalisering en lekker blijven werken in de zorg. Daarnaast organiseert ze graag interactieve scholingen en bijeenkomsten (zowel on- als offline). Ze combineert hierin een gestructureerde, planmatige aanpak met creatieve werkvormen, waardoor zorgverleners ervaringsgericht leren en écht aan de slag kunnen. De infographics die ze hierbij maakt helpen zorgverleners om snel inzicht in de materie te krijgen én overzicht te houden.

esmeeboerstal@mura.nl
tel. 06 – 83 69 33 52
Beschikbaar van maandag t/m woensdag