Naar nieuws

Suzan Buitenhuis is weer terug!

10 mei 2020

Ik ben weer aan het werk! Nadat ik halverwege januari bevallen ben van een gezonde zoon en daarna COVID-19 intrede deed in Nederland, is in mijn leven bijna niets meer als voorheen. Behalve… het werken bij Mura! Ook in deze tijden is er een enthousiast team collega’s dat digitaal hard werkt aan het verbeteren van de zorg. Nu en in de toekomst blijft dit van ongelooflijk belang. Leuk om te zien dat de digitalisering en innovaties waar we pre-corona al mee bezig waren, nu versnellen.

Waar ik mee aan de slag ga? Allereerst ga ik me weer bezig houden met projecten binnen ‘Samen… Oud in Rivierenland’, zoals dementie en Praten over Later in Rivierenland, het uitrollen van het communicatieplatform OZOverbindzorg en netwerkvorming in Geldermalsen. Maar niet alleen de ouderenzorg heeft mijn aandacht, ik ben ook bezig met de samenwerking op het gebied van jeugdzorg, zoals de samenwerking tussen de eerste lijn en sociaal domein. Allemaal belangrijke projecten waar ik mij graag weer voor inzet!

Heb je vragen over deze projecten of over andere onderwerpen waarover je voorheen contact had met Suzan Buitenhuis? Of wil je weer even bijpraten? Bel of mail gerust!