Naar nieuws

Zorgverlener in Rivierenland, sluit jij je dit jaar nog met subsidie aan bij OZOverbindzorg?

16 februari 2022

Werk jij al met OZOverbindzorg in je zorgverlening? Dan weet je hoe handig en vlot je communiceert met alle disciplines en mantelzorgers rond een cliënt. Het scheelt kostbare tijd en moeite. Werk je er nog niet mee? Dan heb je dit jaar nog de mogelijkheid om jezelf en je praktijk gesubsidieerd aan te sluiten bij OZO.

OZO verbindt de zorg

OZO is het communicatie- en samenwerkingsplatform dat de juiste mensen, organisaties en informatie bij elkaar brengt. Of je nu zelf ondersteuning nodig hebt, of hulp verleent aan anderen. OZO verbindt snel de juiste specialismen, maakt communicatie inzichtelijk en versoepelt samenwerking. Dit is de meest bondige omschrijving hoe OZOverbindzorg werkt. Maar zoals gezegd, kennen gelukkig velen van jullie zorgverleners dit communicatieplatform al en werken er ook al  mee. Voor wie het nog relatief nieuw is, hebben we op deze pagina interessante informatie over OZOverbindzorg in Rivierenland gebundeld.

Gesubsidieerd opzetten van OZOverbindzorg in je praktijk

OZOverbindzorg is binnen Rivierenland al voor een groot deel in gebruik binnen verschillende huisartsenpraktijken en hun netwerk. Maar liefst 118 organisaties en bijna 1.000 professionals werken in Rivierenland enthousiast en efficiënt samen via OZO. Dat betekent ook dat nog niet alle huisartsenpraktijken en hun netwerk zijn aangesloten bij OZO en dat willen we natuurlijk graag optimaliseren. 2022 is het laatste jaar waarin we de huisartsenpraktijken en hun netwerk gesubsidieerd kunnen ondersteunen in het opzetten van OZOverbindzorg in hun netwerk. Dat geldt ook voor het sociaal domein, waarvoor het platform ook een uitkomst is. Omdat medewerkers in dit domein ook vaak als eerste bij een cliënt komen, heeft het voor hen grote meerwaarde.

Daarom doen wij hier een oproep aan professionals in de zorg én sociaal domein om zich aan te melden voor het gebruik van deze effectieve communicatietool. Wil je jezelf nog aansluiten? Onderneem dan nu actie!

Meer informatie

Voel je je aangesproken en wil je hier meer over weten. Of vraag je je af of OZO geschikt is voor je eigen organisatie? Neem dan contact op met Anne-Marie Winkelman. Zij helpt je graag verder en brengt je desgewenst in contact met OZOverbindzorg.