Naar nieuws

Onderbouwen en overtuigen met data? Download de Whitepaper over Informatiemanagement in de zorg

8 december 2021

Hoe bereid je je goed voor op de toekomst? De zorg verandert voortdurend. Succesvol veranderen kan alleen met goed informatiemanagement: data waarmee je jouw beleid ondersteunt, (financiële) partners overtuigt en ambities bijstuurt. Het vinden en managen van informatie van binnen en buiten je organisatie kan complex zijn. Deze whitepaper helpt je op weg.

Iedere verandering begint met een vraag

  • Je wilt starten met een nieuw project in de zorg, maar hoe overtuig je (financiële) partners van het nut en de urgentie?
  • Je wilt weten welke zorgvragen er op je afkomen en hoe je daarop inspeelt om de zorg te verbeteren.
  • Je hebt een goed idee voor een zorgvernieuwing. Hoe toon je aan dat die vernieuwing écht leidt tot een betere kwaliteit, kostenbesparing en meer tevredenheid voor de patiënt en zorgverlener?

Het antwoord op deze vragen begint met goed informatiemanagement. Zodat je weet waar je moet beginnen. Welke data je nodig hebt en in welke systemen je ze vindt. Hoe je ze juist interpreteert en vertaalt naar acties en beleid. En keuzes maakt in wat je gaat meten. Je leert er alles over in deze whitepaper.

Download de whitepaper
‘Met data onderbouwen en overtuigen’

Wil jij meteen inzicht krijgen in wat data voor jou kunnen betekenen? Maak kennis met drie concrete toepassingen van informatiemanagement in de zorg.

Met tips van onze informatiemanager Ellen Selten die je meteen kunt toepassen!

Download hier de whitepaper (pdf)

Training en workshops over informatiemanagement

Wij geven regelmatig (kosteloze) trainingen en workshops over informatiemanagement, op 7 maart 2022 geeft adviseur Ellen Selten het webinar Evalueren op Triple Aim, schrijf je in! Houd onze bijeenkomsten-pagina in de gaten voor alle trainingen.

Vragen?

Heb je vragen over informatiemanagement? Of kun je er wel wat hulp bij gebruiken? Neem vrijblijvend contact op met adviseur en informatiemanager Ellen Selten.

Nieuwsbrief Informatiemanagement

Als eerste op de hoogte zijn van ontwikkelingen over informatiemanagement, nieuwe white papers of trainingen? Abonneer je op onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.