Naar ons team

Ellen Selten

Adviseur

Over Ellen

Ellen brengt met data beweging in de zorg.

Door haar promotie in de medische wetenschappen is Ellen gespecialiseerd in het analyseren en interpreteren van data en praktijkgegevens. Hiermee helpt ze zorgverleners om inzicht te krijgen in hun populatie en de te verwachten ontwikkelingen. Data zijn hierbij voor Ellen een middel om in gesprek te gaan en sámen met zorgverleners naar oplossingen en verbeteringen te zoeken. “Ik kom graag bij praktijken over de vloer en word enthousiast van samenwerken met zorgverleners en ons eigen team. Het geeft mij iedere dag weer energie om daar onderdeel van te zijn.”

Daarnaast houdt Ellen zich bezig met diverse andere projecten. Zo werkt ze samen met adviseur Susan binnen het project Gezondhuizen aan gezondheidsbevordering voor jonge gezinnen en onderzocht ze mogelijkheden voor het verbinden van zorg en sport. Door haar nieuwsgierigheid en oprechte interesse is ze in haar projecten een gesprekspartner die weet te achterhalen wat mensen nodig hebben en welke oplossing écht past.

“Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik mensen wilde helpen. Nu doe ik dat niet direct ‘aan het bed’, maar met mijn werk bij Mura draag ik écht een beetje bij aan de kwaliteit en betaalbaarheid van de gezondheidszorg.”

ellenselten@mura.nl
tel. 06 – 57 12 94 75
Beschikbaar van maandag t/m donderdag en in de even weken ook op vrijdag