Naar nieuws

“Trots op zorgverleners en bestuurders die afgelopen jaar de zorg in de regio overeind hielden” – Jaarbericht Mura Zorgadvies

27 mei 2021

Vandaag presenteren wij ons jaarbericht. Met trots. Trots op hoe zorgverleners en bestuurders in onze regio het afgelopen jaar ondanks alle tegenslag door COVID-19 de zorg overeind hielden. Op de stappen die ze hebben gezet om in de crisis snel te schakelen. En op hoe ze daarnaast ook nog tijd en energie investeerden in projecten en activiteiten om – samen met ons – te werken aan het verbeteren van die zorg.

“Ook in 2020 hebben zorgverleners samen met ons flink de schouders eronder gezet om te werken aan verbetering en versterking van zorg in de regio”, zegt Ingrid Elie. Dit om de juiste zorg op de juiste plek te verlenen en initiatieven op thema’s als ouderenzorg, jeugdzorg, ggz, preventie en informatiemanagement (door) te ontwikkelen. Zo was er niet alleen aandacht voor de crisis, maar ook voor de toekomst van de zorg in de regio.

Veerkracht

Dat vroeg ook de nodige veerkracht en improvisatietalent van onze eigen collega’s. Eefje de Bruijne: “Flexibiliteit en creativiteit stonden bij ons altijd al hoog in het vaandel. In 2020 hebben we daar weer volop gebruik van gemaakt!”. We hebben samen met zorgverleners in de regio mooie resultaten geboekt. In dit jaarbericht zetten we een aantal van deze resultaten in de spotlight.

En zoals gebruikelijk bij Mura blijven we positief en zijn we vol goede moed 2021 in gegaan. We maken er, binnen de mogelijkheden die we hebben, samen met zorgverleners weer een mooi jaar van!

Lees het jaarbericht (klik op de afbeelding):