Naar ons team

Eefje de Bruijne

Directeur/bestuurder

Over Eefje

Eefje is sterk in het neerzetten van nieuwe werkwijzen en concepten.

Vanwege haar ervaring binnen zowel de publieke sector als de zorgwereld, bekijkt Eefje iedere situatie vanuit meerdere perspectieven. Eefje werkt vanuit relaties en verliest nooit uit het oog wat ieders belangen zijn. “Ik zie het als een uitdaging om met creatieve werkvormen een groep mensen in een positieve flow te krijgen en zo een beter resultaat neer te zetten dan zij zelf vooraf bedacht zouden hebben. Ik hou er van om daarbij net even out of the box te gaan, en mensen uit te dagen om uit hun comfortzone te komen.”

Complexe vraagstukken van zorgverleners is één van de redenen waarom Eefje haar werk zo leuk vindt. Ze weet snel boven tafel te krijgen waar een zorgverlener heen wil en weet als geen ander welke stappen daarvoor genomen moeten worden. Eefje gaat het nemen van risico’s en het tonen van lef daarbij niet uit de weg.

“De weg is nooit recht of vooraf helemaal uitgestippeld. Ik kan goed meanderen, maar wil wel zien dat we vooruit gaan. Ik krijg energie van multidisciplinaire of domeinoverstijgende projecten en op het eerste oog uiteenlopende belangen. Mijn motto: verschillen zijn er om te overbruggen!”

Eefje vormt samen met Ingrid Elie de directie van Mura Zorgadvies.

eefjedebruijne@mura.nl
tel. 06 – 57 13 04 09
Beschikbaar op maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag