Naar nieuws

Mura Zorgadvies de nieuwe naam voor Stichting OOGG

24 januari 2018

Op feestelijke wijze is in bijzijn van een selecte groep klanten de nieuwe naam en het logo van Mura Zorgadvies onthuld. Ingrid Elie en Eefje de Bruijne, de directie van Mura, hebben samen met het team en de klanten geproost op de nieuwe toekomst. Met deze naamswijziging wil het adviesbureau benadrukken méér te zijn dan een regionale ondersteuningsorganisatie voor de zorg.

Vertrouwde waarden en nieuwe mogelijkheden
“Onze ambitie gaat verder dan bij de oude naam mogelijk was. Mura geeft ons de ruimte om vooruit te gaan. Want dat willen we”, vertelt Ingrid Elie. “We blijven partijen in de regio verbinden en werken met dezelfde hoge kwaliteit. Maar we gaan ook op zoek naar innovaties om de zorg echt te verbeteren. Doordat we met onze ‘voeten in de klei staan’, zijn we er goed in om abstracte plannen om te zetten naar concrete doelstellingen. We kennen de spelers in de regio en weten daardoor welke partijen we bij verschillende projecten kunnen betrekken.” Mura gaat meer kennissessies en trainingen organiseren. Daarmee wil Mura haar klanten inspireren om de zorg te blijven ontwikkelen. Met als doel dat het de gezondheid van mensen en de kwaliteit van zorg ten goede komt”.

Mura Zorgadvies
Samen met klanten werkt Mura aan het vernieuwen en verbeteren van de zorg. Mura zet vragen in een breder perspectief, door er net even anders naar te kijken dan je zelf gewend bent. Hiermee creëren de adviseurs van Mura ruimte voor nieuwe en verrassende oplossingen. Centraal staat altijd dat Mura verbindt: mensen uit verschillende disciplines, organisaties die diverse belangen hebben, landelijke ontwikkelingen met concrete lokale kansen. Door die manier van werken zorgt Mura voor oplossingen die écht succesvol en duurzaam zijn. “Onze adviseurs hebben gevoel voor onderlinge relaties, hart voor de zaak en het enthousiasme om projecten tot een goed einde brengen. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat zorgverleners hun doel bereiken!” zegt Eefje de Bruijne. “Het team van Mura heeft alle kwaliteiten in huis om de stap vooruit te zetten. Met een frisse blik gaan we vol energie vooruit”.