Naar nieuws

Kim werkt met OZOverbindzorg

24 februari 2022

In Rivierenland gebruiken al bijna 1.100 professionals in zorg en welzijn het communicatieplatform OZOverbindzorg. Benieuwd naar hoe zij via OZO samenwerken? Wijkverpleegkundige Kim van Wordragen, huisarts Nettie Schaafsma en verpleegkundig specialist Jolanda Kuijer laten het zien. Kijk je mee?

Goed samenwerken met OZOverbindzorg

Kim werkt met OZOverbindzorg

Kim van Wordragen is wijkverpleegkundige bij SZR. Ze werkt graag met OZOverbindzorg, het gezamenlijke communicatieplatform in de regio. We zien haar aan het werk bij meneer Kool en zijn vrouw Hannie. Kim kan via OZOverbindzorg een foto van een wond versturen naar de wondexpert. Of overleggen met de Wmo-consulent van het sociaal wijkteam in de gemeente. En de bloedsuikerwaardes van haar cliënt deelt ze makkelijk met de huisarts.

Kim hoeft meer niet te bellen en tijden in de wacht te staan. Iedereen bekijkt de berichten op een moment dat het schikt en reageert weer via OZOverbindzorg. Dat bevalt goed. Kim: “OZOverbindzorg geeft energie omdat het tijd bespaart die ik kan investeren in andere dingen.”

Tip: Deel het filmpje met je collega’s of in je netwerk, zodat nog meer mensen gebruik gaan maken van OZOverbindzorg!

Meer informatie

Heb je interesse om je aan te sluiten bij OZOverbindzorg? Dit jaar kunnen we jou en je praktijk nog (gesubsidieerd) ondersteunen in het opzetten van OZOverbindzorg in jouw netwerk. Als je meer wil weten hierover, neem dan contact op met adviseur Anne-Marie Winkelman, zij vertelt je er graag meer over.

Meer informatie over OZOverbindzorg, regionale werkafspraken en de OZO-nieuwsbrief? Lees verder op onze pagina over OZOverbindzorg.

Deze video is een productie van programma Samen… Oud in Rivierenland: Eerstelijns Centrum TielZorggroep Gelders RivierenlandZorgcentra De BetuweSanté PartnersSZRZiekenhuis RivierenlandGGD Gelderland Zuid, de Rivierenlandse gemeenten Buren, Culemborg, Neder-Betuwe, Tiel, West-Betuwe en West Maas en Waal, en Mura Zorgadvies.