Naar nieuws

Jonge ouders denken mee

21 februari 2018

Enkele enthousiaste ouders vormen het ouderpanel van Gezondhuizen, een project dat de gezondheid voor jonge gezinnen in de wijk Veldhuizen in Ede bevordert.

De jonge ouders delen hun eigen ervaringen met het aanbod van zorg en welzijn in de buurt en ze enthousiasmeren hun netwerk over de verschillende activiteiten van Gezondhuizen. Adviseurs Susan Adam en Ellen Selten, gebruiken de idee├źn van de ouders om Gezondhuizen verder vorm te geven en te verbeteren. Zo wordt Gezondhuizen steeds meer verweven in de wijk!

Eenmaal per kwartaal komt het ouderpanel bij elkaar om te brainstormen over nieuwe en bestaande onderdelen van Gezondhuizen en hoe de doelgroep zo goed mogelijk bereikt kan worden. Zo merkten zij dat zorgverleners in gezondheidscentrum Veldhuizen de laatste tijd op een andere, meer positieve en oplossingsgerichte manier, zorg verlenen!

We zijn nog op zoek naar ouders die deel willen nemen aan het ouderpanel! Ben jij of ken je een ouder van jonge kinderen (nul tot acht jaar), woonachtig in de wijk Veldhuizen in Ede die het leuk vindt op een positieve en creatieve manier mee te denken over het project Gezondhuizen? Neem dan contact op met Ellen Selten.