Naar nieuws

Jaarbericht Mura Zorgadvies: “Samen optrekken is hard nodig om de zorg goed te blijven organiseren, ook ná de coronacrisis”

18 mei 2020

Ons Jaarbericht 2019 is uit! Vorig jaar hebben we samen met veel partijen in de regio gewerkt aan verbetering en vernieuwing in de zorg. Met zorgverleners, gemeenten, welzijn, zorgverzekeraars en inwoners. Want wij geloven dat gezondheid méér is dan het resultaat van zorg alleen. En betere zorg en gezondheid voor iedereen bereik je dus ook alleen door samen te werken en buiten de gebaande paden te durven kijken.

Samenwerking blijft nodig

“Zeker ook in deze onzekere en hectische corona-tijden moeten we over onze eigen heggen en schotten heen kijken naar wat écht nodig is. Mura draagt daar vanuit haar onafhankelijke en verbindende rol graag aan bij”, zegt Eefje de Bruijne. In 2020 bouwen we verder op de basis die we in 2019 legden. Ingrid Elie vult aan: “De netwerken in de regio zijn sterk. En samen optrekken is hard nodig om tijdens en ook ná de coronacrisis de zorg zo te organiseren dat de kwaliteit goed is, de kosten beheersbaar blijven én vooral dat de patiënt er beter van wordt”.

Kortom, kennis en ervaringen delen, daar worden we allemaal wijzer van. Lees in het jaarbericht de highlights en best practices waarmee we je hopen te inspireren, want: Goede zorg maken we samen!

Naar het jaarbericht (klik op de afbeelding):

(klik op de afbeelding om te openen)