Naar nieuws

Eenjarig bestaan Mura Zorgadvies met een lach gevierd

7 februari 2019

Humor in de zorg is zoveel méér dan Clini Clowns! Met fingerspitzengefühl, échte aandacht en lachen mét in plaats van over iemand, maak je de zorg lichter en leuker. Voor jezelf en voor de patiënt. Een mooie boodschap van Marcellino Bogers aan de gasten die 24 januari op onze netwerkbijeenkomst waren.

Mura Zorgadvies bestaat één jaar
Mura Zorgadvies is één jaar jong en dat vierden we met onze relaties uit de regio Gelderse Vallei en Gelders Rivierenland! Na een hapje en een drankje trapten directeuren Ingrid Elie en Eefje de Bruijne de avond af met een interactieve opening. We kregen vele mooie reacties op hoe onze relaties Mura typeren en wat we het afgelopen jaar samen met zorgverleners realiseerden.

Blik vooruit
De gasten oefenden hun praktische vaardigheden in het vouwen van een vliegtuigje met daarop hun wensen voor de samenwerking met Mura in 2019. Hiermee wisten ze Ingrid en Eefje letterlijk en figuurlijk te raken. Samenwerken, kennis delen en verbinden zijn sleutelwoorden en er kwamen al veel ideeën voor projecten los. We kijken ernaar uit hier samen met jullie aan te gaan werken in 2019!