Naar ons team

Susan Adam

Adviseur

Over Susan

Susan staat voor oplossingsgericht werken.

Ze helpt zorgaanbieders bij het uitwerken van hun initiële ideeën tot een concreet projectplan en ondersteunt vervolgens bij het uitvoeren daarvan in de praktijk.

“Wat ik zo leuk vind aan mijn werk bij Mura is dat ik me bezig mag houden met innovatieve ideeën. Samen met zorgaanbieders werk ik die ideeën uit tot een nieuwe werkwijze in de praktijk. Een project als Gezondhuizen bijvoorbeeld, dat zich richt op gezondheidsbevordering in de wijk, is echt een gezamenlijk project van Mura, de initiatiefnemende huisarts en de betrokken zorgaanbieders. Door die unieke samenkomst van inhoudelijke kennis en ondersteunende expertise kunnen we met elkaar het verschil maken voor zowel de zorgaanbieders als de patiënten.”

Susan is een betrokken en positief ingestelde adviseur. Ze denkt in kansen en mogelijkheden, kan goed luisteren en doet alles wat in haar vermogen ligt om een project tot een goed einde te brengen. De oplossingsgerichte aanpak die bij Gezondhuizen geïntroduceerd is, past Susan zelf ook toe in haar werk en thuis. “Ik ga altijd naast de ander staan om te kijken wat hij of zij wil. Ik ga op zoek naar mogelijkheden in plaats van te kijken naar wat niet kan”.

susanadam@mura.nl
tel. 06 – 83 69 36 45
Beschikbaar op dinsdag en donderdag