Naar nieuws

Zomer van de Gezonde Jeugd: inspiratie en actie!

6 juli 2020

De gevolgen van Covid-19 worden door iedereen in meer of mindere mate gevoeld. Ook door kinderen en jongeren. Uit een rapport van Unicef Nederland blijkt dat basiselementen voor de bouw van de toekomst van een kind wegvallen, van onderwijs tot basiszorg en van gezonde voeding tot een veilig thuis. Daarom organiseert JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) de Zomer van de Gezonde Jeugd. Met als doel kinderen en jongeren een goede zomer te bezorgen.

Zomer van de Gezonde Jeugd

Lokale activiteiten en inspiratie deelt JOGG op de website: www.zomervandegezondejeugd.nl. Gedurende de hele zomerperiode (3 juli-23 augustus) is dit een ‘bewegende’ website voor deelnemers en alle activiteiten. Genoeg inspiratie om alle kinderen een fantastische, gezonde en actieve zomervakantie te bezorgen! Lekker bewegen, buiten spelen, spelletjes doen, wedstrijdjes organiseren, én gezond eten en drinken.

Doe mee met de gezonde zomer

Wil je jouw zomerse activiteit delen via deze website? Stuur een e-mail aan communicatie@jogg.nl. Vermeld de naam van jouw organisatie, de datum van de activiteit, een korte uitleg van wat jullie gaan doen en voeg relevante links en een liggende foto toe.