Naar nieuws

*Zip Bonk Hop…?!*

2 juli 2019

“Ooooh, jij zei ‘bonk’ op de ‘hop’ en je had moeten ‘zippen’! Jij bent af!” Spelen met Lego alleen voor je (klein)kind? Think again!

Bijeenkomsten, cursussen, vergaderingen, brainstormsessies en heidagen. Ze vullen zo een groot deel van je werkweek… Maar hoe vaak heb je na afloop niet gedacht: “Dat kon wel wat efficiënter en minder saai”. De huidige tijd vraagt om resultaten. Die resultaten komen er niet altijd met de oude werkwijze van met elkaar op hetzelfde moment in dezelfde ruimte te zitten en -al dan niet- af en toe iets tegen elkaar te zeggen.

Oplossingen en energie
Door de speelsheid en beweging van (goed gekozen) werkvormen, kom je sneller tot oplossingen, leer je elkaar (nog) beter kennen, onthoud je de informatie beter en bovenal, is je aanwezigheid veel leuker! In plaats van stiekem je mails bijwerken tijdens de meeting, sta je versteld van je eigen ideeën en creativiteit, de bijdrage hiervan aan het gezamenlijke resultaat én verlaat je de bijeenkomst met meer energie!

Energieleverancier
Wil jij ook aan de slag met originele en creatieve werkvormen? Bijvoorbeeld ter versterking van de samenwerking, om te werken aan teambuilding of om een scholing of vergadering nieuwe energie in te blazen? Neem gerust contact met ons op! Na onze aanwezigheid bij de ‘Grote werkvormendag‘ zitten wij weer boordevol nieuwe inspiratie en staan als ‘energieleverancier’ voor je klaar!

*Disclaimer: ben je niet zo van de Lego? Dat kan hoor; wij hebben voor ieder wat wils!