Naar nieuws

Word jij onze nieuwe adviseur?

7 mei 2024

Wij breiden ons team uit en zoeken een

Ervaren Adviseur / Programmamanager

32 uur per week

 Wat ga je doen?

Als ervaren adviseur/programmamanager breng je vanuit een onafhankelijke positie partijen uit zorg, welzijn en sociaal domein bij elkaar om samen aan complexe opgaven te werken. Je weet trends en ideeën om te zetten in concrete oplossingen, waarbij je naar nieuwe werkwijzen zoekt. Je werkt doel- en resultaatgericht met oog voor de positie van de inwoner/patiënt/cliënt. Verder ben je flexibel en inzetbaar als projectleider, programmamanager en procesbegeleider.

Daarnaast ben je een volwaardig gesprekspartner op directie- en bestuursniveau. Als echte netwerker heb je oog voor verhoudingen en weet je hiernaar te handelen. Je werkt aan projecten en programma’s die veelal onderdeel zijn van de bredere regionale opdracht voortvloeiend uit het Integraal Zorgakkoord en de Visie eerstelijnszorg 2030. Daarnaast pak je een proactieve rol in het signaleren van kansen en subsidiemogelijkheden en weet je deze in opdrachten te verzilveren.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste ervaren adviseur die communicatief sterk is, goed kan samenwerken en initiatiefrijk is. Je bent ervaren in transitie-, programma- en projectmanagement binnen de domeinen van gezondheid, zorg en welzijn. Jij werkt met een frisse blik aan vernieuwing en verandering en kunt draagvlak creëren.

Concreet vragen we dat je:

  • academisch werk- en denkniveau hebt, met minimaal vijf jaar werkervaring als adviseur/programmamanager;
  • kennis hebt van en ervaring met (domeinoverstijgende) samenwerking in de (eerstelijns)zorg en welzijn;
  • je als echte netwerker soepel op strategisch, tactisch en operationeel niveau beweegt en een verbindende schakel in de regio bent;
  • analytisch en communicatief sterk bent, zowel mondeling als schriftelijk;
  • projecten en programma’s kunt opzetten, implementeren en evalueren;
  • innovatief bent, resultaat- en oplossingsgericht werkt en goed kunt prioriteren en organiseren;
  • gevoel hebt voor groepsprocessen en verschillende belangen en hierbij je onafhankelijke rol bewaakt;
  • in het bezit bent van een auto en incidenteel bereid bent tot het verrichten van werkzaamheden in de avonduren.

Wie zijn wij?

Mura Zorgadvies is een onafhankelijk adviesbureau zonder winstoogmerk. Mura Zorgadvies is de regionale ondersteuningsstructuur (ROS) in de regio Gelderse Vallei, Gelders Rivierenland en de gemeente Zaltbommel. We werken aan versnelling, vernieuwing en verbetering binnen én buiten de zorg. Dat doen we samen met partners zoals zorgaanbieders, gemeenten, welzijn, zorgverzekeraars en inwoners. Wij geloven dat gezondheid méér is dan het resultaat van zorg alleen. Zo komen we tot duurzame oplossingen voor betere zorg en gezondheid. Altijd gericht op een tevreden patiënt én zorgverlener. Goede zorg maken we samen!

Wat bieden wij?

Bij Mura Zorgadvies vind je een afwisselende baan in een informele en innovatieve adviesorganisatie. We bieden in eerste instantie een jaarcontract voor 32 uur per week. De inschaling is afhankelijk van ervaring en vindt plaats in schaal 11 van de cao Huisartsenzorg.
Bij Mura hechten we aan collegialiteit, goede werksfeer en werkgeluk. We hanteren een thuiswerkbeleid waarbij je tot maximaal 50% van je werktijd vanuit huis mag werken.

Enthousiast?

Voor meer informatie over Mura Zorgadvies en onze activiteiten/projecten verwijzen je elders op deze website. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Ingrid Elie (06 – 83 89 87 75) of Eefje de Bruijne (06 – 57 13 04 09).

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Wij ontvangen je motivatiebrief en cv voor 30 mei 2024 via info@mura.nl. De eerste gesprekken zijn gepland op 4 en 6 juni 2024.