Naar nieuws

Uitnodiging ‘1 jaar Mura Zorgadvies’ – 24 januari 2019

14 december 2018

Mura Zorgadvies bestaat bijna 1 jaar en dat vinden wij reden voor een feestje! Wij willen zorgverleners, managers en bestuurders werkzaam in de regio Gelders Rivierenland en Gelderse Vallei van harte uitnodigen om deze eerste verjaardag met ons samen te vieren op 24 januari 2019. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in via het formulier onderaan deze pagina.

Mura is volop in beweging en we delen graag met je waar we het afgelopen jaar aan hebben gewerkt. Maar belangrijker nog: we gaan graag met je in gesprek over hoe we sámen de zorg in de regio (nog) beter kunnen maken. Daarvoor hebben we een interessant programma samengesteld.

Speciale gast: Marcellino Bogers
Humor is goud waard in de handen van zorgverleners. Humor relativeert, ontwapent, ontspant, verbindt, bevrijdt, doorbreekt, ontgift, ontstresst, verlicht en is nog gratis ook. Op ons éénjarig jubileum hebben we daarom een speciale gast uitgenodigd: Marcellino Bogers. Hij is zowel zorgverlener, cabaretier als veelgevraagd spreker op congressen. Tijdens een interactieve workshop laat hij op ludieke wijze zien hoe je humor in de zorg kunt inzetten.

Programma:
17.30 uur Ontvangst met maaltijd
18.00 uur Start programma
18.30 uur Interactieve workshop Marcellino Bogers ‘Humor in de zorg’
20.00 uur Napraten onder het genot van een hapje en een drankje

Locatie: Wageningen (de exacte locatiegegevens ontvang je na inschrijving)

Kom je ook?

Met vriendelijke groet,
Ingrid, Eefje, Ellen, Esmee, Gitte, Lienke, Lilian, Mariëtte, Simone, Susan, Suzan
Directie en medewerkers van Mura Zorgadvies

* Inschrijving is alleen mogelijk voor zorgverleners, managers en bestuurders werkzaam in de regio Gelders Rivierenland en Gelderse Vallei. 

Let op: het kan even duren voordat je de bevestigingslink in je mail ontvangt.

Ik schrijf mij in voor ‘1 jaar Mura’ op 24 januari


Donderdag 24 januari ben ik wel/niet aanwezig *