Naar nieuws

Mura zoekt stagiaires!

14 mei 2019

Ben jij daadkrachtig, proactief en kom je met verrassende en creatieve oplossingen? Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van zorg én ervaring opdoen met klant- en regiogericht werken? Dan zoekt Mura Zorgadvies jou!

Wij hebben diverse (kort en langdurige) opdrachten voor bachelor- of masterstudenten die bij ons stage willen lopen of afstudeeronderzoek willen doen. Mura werkt samen met zorgverleners, zoals huisartsen, fysiotherapeuten of verloskundigen aan versterking van de eerstelijnszorg: betere gezondheid voor mensen, betere kwaliteit van zorg en beheersing van de zorgkosten. Qua onderwerpen kun je denken aan: integrale ouderenzorg in de regio, e-health in de eerste lijn, patiëntenparticipatie in de diverse Mura projecten, substitutie van zorg van tweede naar eerste lijn (bijvoorbeeld van ziekenhuis naar huisarts), wijkgerichte projecten of versterken van de samenwerking tussen zorg & welzijn.

Welk onderwerp het beste bij jouw ervaring en wensen past en de precieze stage- of onderzoeksopdracht, bespreken we graag met je. We zoeken hierbij naar een win-win waarbij jij met goede praktijkbegeleiding leert over het werkveld en waarbij Mura na afronding een (concreet) bruikbaar product krijgt dat bijdraagt aan realisatie van haar organisatie- dan wel projectdoelstellingen.

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@mura.nl.