Naar nieuws

Ingrid Elie: 12,5 jaar bij Mura Zorgadvies!

2 juli 2019

Ingrid; alweer 12,5 jaar werkt ze bij Mura! In 2007, het jaar waarin de eerste iPhone werd geïntroduceerd, de Betuwelijn na tien jaar bouw officieel werd geopend en Hyves werd verkozen tot de populairste website, kwam zij Stichting OOGG (de voorloper van Mura) versterken met haar expertise. Dat vraagt natuurlijk om een terugblik én een blik vooruit. Want, wat is er zoal veranderd in de afgelopen 12,5 jaar? En wat als er nog 12,5 jaar bij komt? We vroegen het haar.

Ingrid 12,5 jaar bij Mura“In de eerste plaats: die 12,5 jaar zijn voorbij gevlogen. In die tijd heb ik de zorg en ook onze werkwijze zien veranderen. In mijn begintijd lag de nadruk op ondersteuning van monodisciplinaire projecten. In de loop der tijd veranderde de focus naar ondersteuning van multidisciplinaire samenwerking in de eerste lijn. En vervolgens naar projecten en vraagstukken die zich niet binnen de lijnen laten vangen en óver de lijnen heen gaan. Dat vroeg ook om een andere aanpak binnen onze organisatie. Ook onze organisatie moest soms buiten de lijntjes kleuren en op zoek naar ándere oplossingen. Dat leidde ertoe dat we begin 2018 Stichting OOGG omvormden naar Mura Zorgadvies. En sindsdien bouwen we aan de doorontwikkeling van Mura, om ook in de komende jaren onze bijdrage te kunnen blijven leveren aan nog betere zorg in de regio. Ik zie de toekomst van Mura met dit team in alle vertrouwen tegemoet.
Ondanks alle veranderingen in de afgelopen 12,5 jaar is één ding gebleven: ik ging én ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk!”