Naar nieuws

Infographic: samen werken aan de juiste zorg op de juiste plek

19 juni 2020

Mura Zorgadvies werkt samen met zorgverleners aan het realiseren van de juiste zorg, op de juiste plek (oftewel: JZOJP). Om zo de zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te houden en tegelijkertijd de kwaliteit te verbeteren. Altijd gericht op een tevreden patiënt én zorgverlener. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Om je te inspireren heeft Mura deze infographic ontworpen.

Inspiratie

In de infographic staan voorbeelden van succesvolle projecten, zoals oogheelkunde, huisartsspreekuur beweegklachten en verwijzen naar welzijn. Klik op de voorbeelden in de afbeelding voor meer informatie (er opent zich een nieuw tabblad). Maar wellicht heb je ook zelf goede ideeën om aan de slag te gaan met de juiste zorg op de juiste plek!

Onze werkwijze: samenwerken, opstarten en evalueren

Als je als zorgverlener een goed idee hebt voor JZOJP, is het soms best ingewikkeld hoe je dit kunt realiseren. En dat is waar Mura in beeld komt. Wij verbinden partijen en begeleiden de samenwerking. We ontwikkelen een idee tot een pilot om te laten zien wat mogelijk is en ondersteunen dit met monitoring en evaluatie. Successen bouwen we daarna samen verder uit tot een werkwijze die duurzaam geborgd wordt. We versnellen en verbeteren zorgprojecten met een helder doel: betere zorg en gezondheid voor onze inwoners.

Zin om aan de slag te gaan met ‘de juiste zorg op de juiste plek’? Mura gaat graag met je in gesprek om jouw ideeën te verkennen! Bel of mail ons.