Naar nieuws

Even voorstellen….Anne-Marie Winkelman

14 juni 2021

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen als nieuwe adviseur bij Mura Zorgadvies. Met wie gaan jullie mogelijk samenwerken en wat kan ik voor jullie betekenen? In het kort zal ik wat over mijn achtergrond en drijfveren vertellen.

Als verpleegkundig specialist en manager in de gezondheidszorg ben ik zowel in de eerstelijns- als tweedelijnszorg werkzaam geweest. Hier heb ik ervaren wat nodig kan zijn voor blijvend duurzame veranderingen in het zorglandschap. Bij Mura wil ik hier graag een volgende stap in zetten.

Graag ga ik samen met jullie uitdagingen aan om de zorg voor nu en in de toekomst vorm te geven. Hierbij zet ik mijn deskundigheid, ervaring en bovenal mijn persoonlijke betrokkenheid in. Ik streef ernaar om bij te dragen aan veranderingen die direct invloed hebben op het primaire werkproces en die een blijvende waarde hebben voor de zorgvrager, (zorg)professional en organisatie.

Ik zie tal van kansen en mogelijkheden, waarbij de stip op de horizon is: de zorg van morgen. Ik heb kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan. Samen bouwen aan nieuwe projecten die aansluiten bij de organisatie, (zorg)professionals en zorggebruikers, is een mooie uitdaging. Ik ga bij Mura onder andere aan de slag met projecten als Urine-incontinentie, Vallen en Vitaal bewegen en een Palliatief zorgpad. Ik zie het als mijn taak als onafhankelijk adviseur om rekening te houden met alle, soms tegenstrijdige, belangen en de verschillende disciplines met elkaar te verbinden.

Mura ondersteunt bij het veranderen van ideeën in successen en stelt de zorgvrager en zorgverlener centraal. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. De gedrevenheid en waardevolle projecten van Mura geven mij inspiratie om soms ook buiten kaders te kijken naar oplossingen. Ik zie dit terug in projecten, maar vooral ook in mijn collega’s! Een gedreven team. Fijn om hier onderdeel van te mogen zijn. Mijn motto is dan ook: samen maken wij het verschil!

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking en hoop jullie snel te ontmoeten.

Anne-Marie Winkelman