Naar nieuws

Enquête: 50 jaar gezondheidscentra, wat zijn de kroonjuwelen?

23 februari 2021

De organisatie in de eerstelijnsgezondheidszorg heeft zich in de afgelopen 50 jaar sterk ontwikkeld. Gezondheidscentra hebben daarvoor in de jaren 60 van de vorige eeuw het startsein gegeven. Stichting Sociaal Fonds Gezondheidscentra (SSFG) vroeg het Jan van Es Instituut onderzoek te doen naar de ontwikkeling van de multidisciplinaire eerstelijnszorg en de bijdrage van gezondheidscentra aan toekomstbestendige zorg. Op zoek naar de kroonjuwelen van 50 jaar gezondheidscentra!

Wat is jouw mening over de verschillende thema’s en de principes van gezondheidscentra? Hoe vaak komen deze thema’s voor en hoe belangrijk vind je het dat deze thema’s in de toekomst aanwezig blijven? Onderdeel van het onderzoek is een breed uitgezette enquête om hier meer inzicht in te krijgen.

Wat zijn de kroonjuwelen van gezondheidscentra? Vul de enquête in!

Ben jij bestuurder, beleidsmedewerker of zorgprofessional in de eerstelijnszorg, zoals huisartsenzorg of paramedische zorg? Wil je meewerken om de kroonjuwelen voor de toekomst te bewaren? Vul dan de korte enquête in!

Klik op deze link om de enquête in te vullen.

De link wordt verspreid via meerdere kanalen. Het is mogelijk dat je deze ook in andere (nieuws)berichten aantreft.
De publicatie van het onderzoek gaat gepaard met een congres of manifestatie. De vorm hiervan zal afhankelijk zijn van de dan geldende coronamaatregelen.