Naar ons team

Gitte van ’t Hof

Communicatieadviseur

Over Gitte

Gitte is een veelzijdig communicatieadviseur met hart voor de zorg.

Het ene moment werkt ze aan de nieuwsbrief van Mura en het andere moment houdt ze zich bezig met de communicatiestrategie van een zorgprogramma. Door haar brede ervaring in het communicatievak is Gitte gewend om te schakelen tussen de verschillende rollen van een communicatieadviseur.

“Juist de afwisseling en het bezig zijn met zowel strategie als inhoud maakt het werk extra boeiend. Nog leuker is het om te kunnen werken aan opdrachten die ertoe dóen. Het werkveld van Mura is er in essentie om de zorg te verbeteren. Er lopen zoveel mooie initiatieven en projecten om communicatief te begeleiden.”

Gitte heeft altijd gewerkt voor organisaties met een maatschappelijke opdracht, voor haar draait het erom écht iets voor mensen te kunnen betekenen. “Communicatie is bij uitstek een discipline waarbij je jezelf verplaatst in je doelgroepen. Wat zijn de verwachtingen, wensen, behoeften? Daarnaast heb ik ook persoonlijk als mantelzorger ervaren hoe belangrijk het is dat er door verschillende zorgverleners wordt samengewerkt rond een patiënt en dat er verder wordt gekeken dan de aandoening of beperking. Die verbinding blijven zoeken en communicatief ondersteunen is voor mij een belangrijke drijfveer.”

gittevanthof@mura.nl
tel. 06 – 13 59 21 09
Beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdagochtend