Wijkverpleegkundig platform: Wegwijs in het land van zorgwetten

Naar bijeenkomsten

Raak je de weg ook wel eens kwijt in het land van wetten en regels rondom financiering van zorg? Kom dan naar de bijeenkomst van het wijkverpleegkundig platform!

Op 20 november vindt de vierde bijeenkomst van het wijkverpleegkundig platform in Gelders Rivierenland en Gelderse Vallei plaats. We gaan vanuit verschillende perspectieven en mogelijkheden kijken naar indiceren.

Wegwijs worden
Je krijgt in deze bijeenkomst handvaten om in je dagelijkse werk als wijkverpleegkundige te weten welke ‘afslag’ je moet nemen. De kaders van de wetgeving worden uitgelegd en aan de hand van casussen gaan we met elkaar in discussie. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

Wijkverpleegkundig platform
Verbinding en samenwerking zijn de sleutelwoorden om als wijkverpleegkundigen samen sterk te staan. Zodat we samen werken aan een goede kwaliteit van zorg in de toekomst.
Ben je werkzaam als wijkverpleegkundige en wil je de kwaliteit van je werk en wijkverpleegkundig leiderschap versterken? Kom dan ook naar het Wijkverpleegkundig Platform!

Suzanne Koning, vakgroep V&VN Wijkverpleging en docent verpleegkunde aan de HAN en Mura Zorgadvies organiseren het platform twee maal per jaar.
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis en accreditatie wordt bij V&VN aangevraagd.

Meld je aan via onderstaand formulier en je ontvangt t.z.t. het definitieve programma voor de bijeenkomst en de locatie (Ede/Veenendaal).

Aanmeldformulier Wijkverpleegkundig Platform 20 november 2018

 • Organisator:
  Mura in samenwerking met V&VN
 • Datum:
  20 november 2018
 • Tijdstip:
  17:30 - 20:30 uur
 • Locatie:
  Nog niet bekend