Werksessie ‘Verdieping op de Vektis Praktijkspiegel’

Naar bijeenkomsten

Tijdens de werksessie gaan we samen met een consultant van Vektis aan de slag met de Vektis Praktijkspiegel. Dit instrument geeft inzicht in het zorggebruik van patiënten en een vergelijking daarvan met het landelijk beeld. De werksessie is bedoeld voor huisartsen, praktijkmanagers en praktijkassistenten. Het is een verdieping op de Werksessie ‘Meer inzicht met data uit de praktijk’.

Heb je de Werksessie ‘Meer inzicht met data uit de praktijk’ al gevolgd? Deze werksessie wordt twee keer per jaar georganiseerd door Mura voor huisartsen, praktijkmanagers en praktijkassistenten die geïnteresseerd zijn in werken met data. De volgende werksessie, waarin verschillende databronnen aan bod komen, is op 21 mei. Je kunt je hiervoor nog aanmelden via deze link.

Verdieping op de Vektis Praktijkspiegel
Vektis biedt speciaal voor huisartsen de Praktijkspiegel aan. Hiermee krijg je inzicht in het zorggebruik van je patiënten en een vergelijking daarvan met het landelijk beeld. De consultant van Vektis geeft een toelichting op de onderdelen van de Vektis Praktijkspiegel en de achterliggende berekeningen. In het tweede deel van de werksessie ga je onder begeleiding van Vektis en Mura aan de slag met je eigen data! Hoe interpreteer je de cijfers? Welke betekenis krijgen de cijfers in jouw lokale context? Hoe ga je met elkaar in gesprek over de cijfers? Waar kun je de cijfers voor gebruiken?

Aanmelden
Wil je je meer verdiepen in de Vektis Praktijkspiegel en hier op een laagdrempelige manier mee aan de slag gaan? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier! Geef ook gerust de vragen door die je hebt voor de consultant van Vektis. Je kunt je eigen Vektis Praktijkspiegel vóór de werksessie kosteloos downloaden via de portal van Vektis. Lukt dit niet of heb je andere vragen? Neem contact op met Ellen Selten via 06-57129475 of ellenselten@mura.nl.

Aanmeldformulier Werksessie 'Verdieping op de Vektis Praktijkspiegel'- 4 november 2019

 • Organisator:
  Mura Zorgadvies
 • Datum:
  04 november 2019
 • Tijdstip:
  17:30 - 19:30 uur
 • Locatie:
  Ede (exacte locatie volgt)