Naar bijeenkomsten

Startbijeenkomst OZOverbindzorg De Gravin – Tiel

Heb je een uitnodiging gehad voor de startbijeenkomst OZOverbindzorg namens huisartsenpraktijk de Gravin in Tiel? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Na inschrijving ontvang je een link waarmee je online kunt deelnemen.

OZOverbindzorg is hét regionale organisatie-overstijgende digitale communicatieplatform waarop alle betrokkenen (sociaal, zorg, medisch domein, patiënt en mantelzorger) relevante gegevens, documenten en acties met elkaar kunnen delen. Het is géén extra dossier. Door het gebruik van het platform heb je korte lijnen met het hele netwerk. Wie zijn er betrokken bij de patiënt? Wie doet wat? Je kunt het hele netwerk (of juist specifieke personen) in één keer informeren of bevragen.

Na positief advies over de pilot besloot het kernteam Samen oud…in Rivierenland begin 2020 om OZOverbindzorg breed te implementeren in Rivierenland. Te starten met de doelgroep kwetsbare ouderen, om daarna uit te breiden naar andere (kwetsbare) doelgroepen.

Aanmeldformulier Online Startbijeenkomst OZOverbindzorg De Gravin Tiel - 10 juni 2021

  Let op of je na verzenden een pop-up melding krijgt met 'dank voor je aanmelding'. Is dit niet het geval, scroll dan naar beneden door het formulier heen om een eventuele foutmelding te corrigeren!
 • Organisator:
  Mura Zorgadvies
 • Datum:
  10 juni 2021
 • Tijdstip:
  19:00 - 20:00 uur
 • Locatie:
  Online via Teams (Link volgt na aanmelding)