Naar bijeenkomsten

Startbijeenkomst OZOverbindzorg Hoolwerf & De Weide, Culemborg

Heb je een uitnodiging gehad voor de startbijeenkomst OZOverbindzorg namens Huisartsenpraktijk Hoolwerf of De Weide in Culemborg? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.

OZOverbindzorg is hét regionale organisatie-overstijgende digitale communicatieplatform waarop alle betrokkenen (sociaal, zorg, medisch domein, patiënt en mantelzorger) relevante gegevens, documenten en acties met elkaar kunnen delen. Het is géén extra dossier. Door het gebruik van het platform heb je korte lijnen met het hele netwerk. Wie zijn er betrokken bij de patiënt? Wie doet wat? Je kunt het hele netwerk (of juist specifieke personen) in één keer informeren of bevragen.

Na positief advies over de pilot besloot het kernteam Samen oud…in Rivierenland begin 2020 om OZOverbindzorg breed te implementeren in Rivierenland. Te starten met de doelgroep kwetsbare ouderen, om daarna uit te breiden naar andere (kwetsbare) doelgroepen.

Heb je vooraf nog vragen? Stuur dan een mailtje naar suzanbuitenhuis@mura.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmeldformulier Startbijeenkomst OZOverbindzorg Hoolwerf & De Weide, Culemborg - 24 november

  Let op: Wij kunnen je inschrijving(en) voor het ontvangen van informatie pas definitief maken als je ook onderstaande toestemming hebt aangevinkt.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 • Organisator:
  Mura Zorgadvies
 • Datum:
  24 november 2021
 • Tijdstip:
  11:00 - 12:00 uur
 • Locatie:
  Online via Teams (Link volgt na aanmelding)