Naar bijeenkomsten

Workshop VERANDERKRACHT voor digitale innovatie

Wendbaarheid, veranderbereidheid en digitale vaardigheden zijn belangrijker dan ooit voor zorgverleners. Want de (zorg)wereld verandert snel. Innovatieve ideeën en digitalisering kunnen bijdragen aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg. En zo de kwaliteit van zorg en gezondheid van mensen verbeteren. Dat vraagt veel veranderkracht van mensen die werken in zorg. Veranderen kost energie en zorgt vaak voor weerstand. Hoe ga je daar mee om?

Kun en wil je veranderen? In deze workshop leert Suzanne Verheijden van Bureau Strakz je welke vaardigheden en competenties je nodig hebt. Daarvoor gebruikt ze inspirerende voorbeelden van zorgtechnologie. Het resultaat: je weet daarna hoe je beter om kunt gaan met veranderingen en hoe je jouw organisatie erin mee neemt.

Aanmeldformulier Workshop Veranderkracht - 9 november 2021

  * Ik geef Mura Zorgadvies toestemming om mij te benaderen met informatie over inspiratiesessies, workshops of trainingen die Mura organiseert voor (eerstelijns) zorgaanbieders. Meer informatie over hoe wij omgaan met je privacy vind je in onze privacyverklaring op de website.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Datum:
  09 november 2021
 • Tijdstip:
  16:00 - 18:00 uur
 • Locatie:
  Online