Naar bijeenkomsten

Samenwerking in de paramedische zorg

Waarom en hoe start je samenwerking in de paramedische zorg? In juni organiseerden we een inspiratiesessie voor paramedici die enthousiast werd ontvangen. Op 1 november is er daarom een verdiepingssessie met als thema: vergroten van de regionale organisatiegraad van de paramedische zorg. In deze interactieve bijeenkomst leer je andere paramedici uit de regio beter kennen, gaan we in op de achtergronden van dit thema en op de kansen die dit voor de regio biedt. 

In juni deelde Ellen van der Ros, voorzitter van het Netwerk Eerstelijns Ergotherapeuten Breda en deelnemer aan het Paramedisch Platform Nederland (PPN), afdeling Breda, haar ervaringen. Lees hier het verslag.

Je bent welkom om dit najaar bij de verdiepingssessie aan te sluiten, ook als je er in juni niet bij was. Schrijf je in via onderstaand formulier!

Meer weten? Mail dan naar Suzan Buitenhuis.

 

Aanmeldformulier Verdiepingssessie Samenwerking in de paramedische zorg - 1 november

  * Ik geef Mura Zorgadvies toestemming om mij te benaderen met informatie over inspiratiesessies, workshops of trainingen die Mura organiseert voor (eerstelijns) zorgaanbieders. Meer informatie over hoe wij omgaan met je privacy vind je in onze privacyverklaring op de website.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Organisator:
  Mura Zorgadvies
 • Datum:
  01 november 2021
 • Tijdstip:
  19:00 - 20:30 uur
 • Locatie:
  Online via Teams (Link volgt na aanmelding)