Naar bijeenkomsten

Netwerkbijeenkomst Oncologische (na)Zorg Rivierenland

Heb je behoefte aan verbinding en samenwerking met andere zorgverleners op het gebied van oncologische (na)zorg in Rivierenland? Wil je patiënten beter kunnen verwijzen naar zorg die aansluit bij persoonlijke doelen en wensen?

Op dinsdag 10 november organiseert Mura Zorgadvies een Netwerkbijeenkomst Oncologische (na)Zorg Rivierenland in Tiel. Deze netwerkbijeenkomst is bedoeld voor nulde-, eerste-, tweede- en derdelijnszorgverleners die zich bezighouden met oncologische (na)zorg.

Programma

Vanaf 17.00 uur staan de broodjes klaar. Om 17.30 uur start het programma. Dit keer is het thema ‘voeding en kanker’. Diëtist Mirjam Cornelissen zal een lezing geven. Ook gaan we aan de slag met casuïstiek rond dit thema.

Aanmelden

Mura heet je van harte welkom! Wel graag even aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Je ontvangt dan informatie over het programma en de locatie.

Vragen

Heb je vragen? Neem contact op met adviseur Ellen Selten.

Let op: had je jezelf al ingeschreven voor de uitgestelde bijeenkomst van 31 maart? Schrijf jezelf dan opnieuw in via onderstaand formulier.

Vanwege corona-maatregelen kunnen er maximaal 25 personen deelnemen.

Aanmeldformulier Netwerkbijeenkomst Oncologische (na)Zorg Rivierenland - 10 november 2020

  Let op of je na verzenden een pop-up melding krijgt met 'dank voor je aanmelding'. Is dit niet het geval, scroll dan naar beneden door het formulier heen om een eventuele foutmelding te corrigeren!

 

 • Organisator:
  Mura Zorgadvies
 • Datum:
  10 november 2020
 • Tijdstip:
  17:00 - 19:30 uur
 • Locatie:
  Tiel