Naar bijeenkomsten

UITGESTELD – Netwerkbijeenkomst Oncologische (na)Zorg Gelderse Vallei

Vanwege maatregelen rond het coronavirus is deze bijeenkomst uitgesteld. Wij houden je op de hoogte over een nieuwe datum!

Heb je behoefte aan verbinding en samenwerking met andere zorgverleners op het gebied van oncologische (na)zorg in de Gelderse Vallei? Wil je patiënten beter kunnen verwijzen naar zorg die aansluit bij persoonlijke doelen en wensen?

Op dinsdag 24 maart organiseert Mura Zorgadvies een Netwerkbijeenkomst Oncologische (na)Zorg Gelderse Vallei. Deze netwerkbijeenkomst is bedoeld voor nulde-, eerste-, tweede- en derdelijnszorgverleners die zich bezighouden met oncologische (na)zorg.

Programma

Vanaf 17.00 uur staan de broodjes klaar. Om 17.30 uur start het interactieve programma met een lezing, casuïstiek, en voldoende gelegenheid tot netwerken.

Aanmelden

Mura heet je van harte welkom! Wel graag even aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Je ontvangt dan informatie over het programma en de locatie.

Vragen

Heb je vragen? Neem contact op met adviseur Ellen Selten.

Aanmeldformulier Netwerkbijeenkomst Oncologische (na)Zorg Gelderse Vallei - 24 maart 2020

  Let op of je na verzenden een pop-up melding krijgt met 'dank voor je aanmelding'. Is dit niet het geval, scroll dan naar beneden door het formulier heen om een eventuele foutmelding te corrigeren!
 • Organisator:
  Mura Zorgadvies
 • Datum:
  24 maart 2020
 • Tijdstip:
  17:00 - 19:30 uur
 • Locatie:
  Omgeving Ede