Naar bijeenkomsten

Netwerkbijeenkomst ‘Meer regie door technologie’

Platform Zelfredzaam Rivierenland en Mura Zorgadvies, programma ‘Samen… Oud in Rivierenland’ nodigen u graag uit voor een netwerkbijeenkomst ‘Meer regie door technologie’ met Daan Dohmen van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) als keynote spreker.

Bestuurders, managers en beleidsadviseurs werkzaam in de zorg en het sociaal domein hebben allen te maken met de uitdaging om de zorg voor ouderen op een toekomstbestendige manier vorm te geven. Tijdens deze avond verkennen we samen hoe technologie daar een bijdrage aan kan leveren én hoe we de implementatie kunnen versnellen. Komt u ook? Neem gerust een collega mee!

Eefje de Bruijne (Directeur/bestuurder Mura Zorgadvies)
Loes van Ruijven (Voorzitter Platform Zelfredzaamheid Rivierenland

 

Netwerkbijeenkomst meer regie door technologie 20-11-2019

Workshops meer regie door technologie 20-11-2019

Neem voor meer informatie of bij vragen contact op met Eefje de Bruijne (06 – 57130409) of Zwanet van Kooten, coördinator Platform Zelfredzaam Rivierenland (06 – 21975497, zwanet.van.kooten@bdo.nl).

Aanmeldformulier Netwerkbijeenkomst 'Meer regie door technologie' - 20 november 2019

  Let op of je na verzenden een pop-up melding krijgt met 'dank voor je aanmelding'. Is dit niet het geval, scroll dan naar beneden door het formulier heen om een eventuele foutmelding te corrigeren!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Organisator:
  Mura Zorgadvies en Platform Zelfredzaam Rivierenland
 • Datum:
  20 november 2019
 • Tijdstip:
  17:00 - 20:15 uur
 • Locatie:
  De Gelderlandfabriek, Culemborg