Naar bijeenkomsten

De digitale dokter: dromen, durven, doen!

Digitalisering biedt kansen om de zorg toegankelijk te houden en om zorgverleners te ontlasten. Ook in de huisartsenpraktijk. Maar hoe doe je dat? Waar begin je? Kost het niet áltijd meer tijd? Vragen die je nu misschien nog tegenhouden om aan de slag te gaan. Gelukkig zijn er al veel goede voorbeelden van (grotendeels) gedigitaliseerde huisartsenpraktijken. Nieuwsgierig welke en hoe dit werkt? Kom dan naar de inspiratiesessie op 24 juni en laat je enthousiasmeren om met digitale innovaties aan de slag te gaan.

Van “not invented here” naar “proudly copied from”

In deze netwerk- en inspiratiesessie ga je in een ontspannende setting in gesprek met twee vooruitstrevende en inspirerende huisartsen. Zij delen hun (meetbare) resultaten en hun ervaringen over hoe digitalisering en AI zorgen voor een tijdsbesparing, hoge patiëntentevredenheid, hoge medewerkerstevredenheid, kostenbesparing en kwaliteitsverbetering van de zorg. Daarnaast trakteren we je nog op een pitch van een nieuw ontwikkelde AI assistent.

Voor wie?

Professionals werkzaam in de huisartsenzorg in de regio’s Gelderse Vallei en Rivierenland.

Praktisch

Je bent welkom vanaf 17.15 uur. Om 17.30 uur starten we met een lichte maaltijd. Het inhoudelijke programma begint om 18.00 uur en zal om 21.00 uur eindigen. Meer details over het programma lees je hieronder! Meld je aan via onderstaand formulier.

Hou onze nieuwsbrief, website en LinkedIn in de gaten voor meer details!

De digitale dokter: dromen, durven, doen!

Aanmeldformulier De digitale dokter: dromen, durven, doen!

  * Ik geef Mura Zorgadvies toestemming om mij via e-mail te benaderen met informatie over inspiratiesessies, workshops of trainingen die Mura organiseert voor (eerstelijns) zorgaanbieders. Meer informatie over hoe wij omgaan met je privacy vind je in onze privacyverklaring op de website.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Organisator:
  Mura Zorgadvies
 • Datum:
  24 juni 2024
 • Tijdstip:
  17:30 - 21:00 uur
 • Locatie:
  De Koning van Denemarken - Rhenen