Naar bijeenkomsten

Avondcongres Tijd voor Zorg? Zorg voor Tijd!

Heb jij eigenlijk geen tijd voor wéér een congres? Dan is dit avondcongres echt iets voor jou! Een avond vol inspiratie en concrete toepassingen om het werken in de zorg slimmer en aangenamer te maken.

Wil jij je medewerkers behouden? Minder werkdruk? Meer tijd voor patiënten?

Harder of meer werken is níet de oplossing. Mura gelooft dat het anders kan. Het gaat erom de juiste innovaties in te zetten en slimmer te werken. En zorgen dat medewerkers met plezier werken, zich kunnen ontwikkelen en meegroeien in een andere manier van werken. Zodat je in minder tijd, met meer plezier en betere resultaten werkt.

Tijdens dit avondcongres krijg je praktische handvatten en inzichten in hoe je dat kunt doen.

Voor wie?

Professionals of leidinggevenden in de sector zorg (eerste en tweede lijn), sociaal domein en welzijn, werkzaam in de Gelderse Vallei of Rivierenland.

Praktisch

Je bent welkom vanaf 17.15u. Dan start de inloop met een lichte maaltijd, het inhoudelijke programma begint om 18.00u en zal om 21.15u eindigen. Meer details over het programma lees je hieronder! Onderaan deze pagina vind je ook het inschrijfformulier.

Hou onze nieuwsbrief, website en LinkedIn in de gaten voor meer details!

Aanmeldformulier Congres Tijd voor Zorg? Zorg voor Tijd! - 31 oktober

 • Maak een keuze uit een van de twee workshops
 • Maak een keuze uit een van de twee workshops
  * Ik geef Mura Zorgadvies toestemming om mij via e-mail te benaderen met informatie over inspiratiesessies, workshops of trainingen die Mura organiseert voor (eerstelijns) zorgaanbieders. Meer informatie over hoe wij omgaan met je privacy vind je in onze privacyverklaring op de website.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Organisator:
  Mura Zorgadvies
 • Datum:
  31 oktober 2023
 • Tijdstip:
  17:15 - 21:15 uur
 • Locatie:
  De Cultuurfabriek, Veenendaal