Naar ons team

Marjoke Dijkema

Adviseur

Over Marjoke

Marjoke gaat met data op zoek naar (zorg)oplossingen.

Marjoke wordt enthousiast van het samenbrengen van mensen om de zorg voor patiënten te verbeteren. Ze luistert, stelt vragen en komt zo tot de kern van de vraag of het probleem. Ze is analytisch sterk en doorziet processen snel. Ze is goed in het bedenken van pragmatische oplossingen die ze vervolgens, samen met de betrokkenen, op een resultaatgerichte manier implementeert. Afspraak is bij haar dan ook afspraak. Ze houdt van afwisseling en nieuwe uitdagingen. Ze krijgt energie van het samenwerken met mensen!

Marjoke is gespecialiseerd in data-analyse, ze heeft ervaring in het verbeteren van (personele) planningen en het afstemmen van capaciteiten op elkaar. “Ik vind het leuk om met behulp van data problemen inzichtelijk te maken en vandaaruit gezamenlijk op zoek te gaan naar oplossingen. Vanwege mijn werkervaring in de tweedelijnszorg zie ik het als uitdaging om de samenwerking tussen de eerste- en tweedelijnszorg waar nodig tot stand te brengen en verder te verbeteren.”

“Bij Mura draait het voor mij om het ondersteunen van zorgprofessionals, met ze mee denken en voor hen processen eenvoudiger maken. Zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaak: er zijn voor de patiënt!”

marjokedijkema@mura.nl
tel. 06 – 82 90 99 97
Beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend