Naar ons team

Lienke Scheurwater

Adviseur

Over Lienke

Lienke motiveert professionals om stappen te zetten.

Ze brengt je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en helpt je om kansen te zien. Ze stimuleert vernieuwingen die het beter en makkelijker maken voor de patiënt/cliënt. Door haar optimisme en leergierigheid brengt Lienke mensen in beweging.

“Iedereen heeft een onderwerp waar je passie voor voelt en 100% voor wilt gaan. Ik heb dat met het thema bewegen en wil mensen helpen zelf de regie te nemen over hun gezondheid. Ik wil experts uitnodigen en aanmoedigen om hun kennis te delen en te bundelen. Hoe bijzonder zou het zijn als ieder mens de beste kennis op gebied van gezondheid vrij toegankelijk kan benutten. Daarom geloof ik in de kracht van e-health. Niet als doel op zich, wel als middel om eenvoudig kennis te delen met de mensen die het nodig hebben.”

Lienke kan zich goed inleven in de gedreven zorgverlener, omdat zij zelf een achtergrond heeft als kinderfysiotherapeut. Ze ziet het als een uitdaging om overzicht te creëren, een berg aan informatie en wensen om te zetten in een simpel en visueel aantrekkelijk product. Van denken naar doen. Ze heeft als auditor een kijkje in de keuken genomen bij verschillende eerstelijnspraktijken en weet wat er speelt op het gebied van kwaliteit. Werken met mensen geeft haar energie.

“De kunst is om persoonlijke drijfveren en wensen te ontdekken en dit te vertalen naar een persoonlijke oplossing die werkt.”
In het proces van idee naar product stemt Lienke steeds af op de wensen van de gebruiker. Flexibel en doelgericht.

lienkescheurwater@mura.nl
tel. 06 – 30 25 30 83
Beschikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag