Naar ons team

Esmee Peters

Adviseur

Over Esmee

Esmee is een betrokken, creatieve en resultaatgerichte adviseur.

Haar creativiteit en enthousiasme vormen een verbindende factor bij het samenbrengen van verschillende ideeën en partijen. Door de samenwerking te zoeken creëert ze draagvlak bij haar projecten en met haar enthousiasme weet ze mensen mee te nemen. Esmee organiseert graag interactieve scholingen en bijeenkomsten. Ze combineert een gestructureerde, planmatige aanpak met creatieve werkvormen, waardoor zorgverleners ervaringsgericht leren en écht aan de slag kunnen.

Momenteel coördineert ze projecten binnen het programma integrale ouderenzorg in de Gelderse Vallei van de HAGV. Hierbij kijkt ze samen met werkgroepen wat er nodig is in de regio en ontwikkelt ze praktische handreikingen om zorgverleners te ondersteunen in de zorg voor kwetsbare ouderen. Hiermee worden zorgverleners ‘ontzorgd’, zodat zij zich kunnen blijven richten op datgene dat belangrijk is: het verlenen van zorg. Esmee brengt in dit project zorgverleners uit het sociale domein en zorgdomein bij elkaar, onder andere door het organiseren van lokale netwerkbijeenkomsten.

“In mijn ideale wereld leren zorgaanbieders om over de muren van hun eigen organisatie heen te kijken en meer samen te werken. Door van elkaar te willen leren en met elkaar te willen delen, dragen we bij aan dat ene gezamenlijke doel: het verbeteren van de gezondheidszorg.”

esmeepeters@mura.nl
tel. 06 – 83 69 33 52

Beschikbaar van maandag t/m donderdag