Ben jij onze nieuwe communicatieadviseur?

Naar nieuws

Mura Zorgadvies zoekt een communicatieadviseur voor 16 tot 20 uur per week die onze vernieuwde identiteit verder uitbouwt!

Wat ga je doen?
Als communicatieadviseur ontwikkel je plannen en activiteiten gericht op (eerstelijns) zorgverleners en ben je verantwoordelijk voor de praktische uitvoering hiervan. Je bent de spil in onze organisatiebrede communicatie en hebt ook een rol binnen onze projecten. Dit betekent onder andere dat je onze nieuwe website verder ontwikkelt en onderhoudt, onze nieuwsbrief coördineert, social media effectief inzet en de communicatie voor onze inspiratiesessies verzorgt. Je adviseert (on)gevraagd directie en medewerkers over de inzet van communicatie(middelen) en bewaakt hierbij de identiteit van de organisatie.

Wie zijn wij?
Mura Zorgadvies is sinds januari de nieuwe naam voor Stichting OOGG. Onze adviseurs zoeken actief naar verrassende manieren om de zorg echt te verbeteren. We staan met onze ‘voeten in de klei’ en kennen het speelveld in de regio goed. Mura wil klanten inspireren om de zorg te blijven ontwikkelen en verbeteren. Met als doel dat het de gezondheid van mensen en de kwaliteit van zorg ten goede komt.
Mura als organisatie is fris, open, krachtig en energiek. Help jij ons mee deze vernieuwde identiteit verder uit te bouwen en te communiceren?

Wat vragen wij?
Een frisse, enthousiaste communicatieadviseur die goed kan samenwerken en initiatiefrijk is. Je weet draagvlak te creëren voor je adviezen en dit om te zetten in handelen. Dit betekent dat je:
• HBO werk- en denkniveau hebt, met één tot drie jaar relevante werkervaring;
• affiniteit hebt met de sector (eerstelijns)zorg en welzijn;
• pro-actief en innovatief bent en oplossingsgericht werkt;
• een vlotte pen hebt en social media als vanzelfsprekend inzet;
• WordPress en Mailchimp goed beheerst;
• organisatie- en omgevingssensitief bent en goed overzicht houdt in dynamische situaties.

Wat bieden wij?
Bij Mura vind je een afwisselende baan in een informele en innovatieve adviesorganisatie. Het gaat in eerste instantie om een vacature voor 16 tot 20 uur per week, met een contract voor één jaar. De inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Als salarisindicatie geldt groep 9 van de CAO Gezondheidscentra.

Enthousiast?
Ben jij de kandidaat die we zoeken? Wij ontvangen je motivatiebrief en cv graag uiterlijk 15 juli 2018 aanstaande per email via liliankreuger@mura.nl. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met 0488-417400. Voor meer informatie over Mura en onze projecten kijk je op www.mura.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.