Aankondiging: bijeenkomst oncologische zorg

Naar nieuws

Wilt u samen met andere professionals binnen uw regio werken aan goede zorg voor de patiënt met kanker? Wilt u geïnformeerd worden over netwerken in de oncologische zorg?

Kwalitatief goede zorg voor mensen die kampen met de gevolgen van kanker, natuurlijk willen we dat! Maar hoe laten we de ‘route’ van deze patiënten op rolletjes lopen? Hoe bereiken we dat verschillende zorgverleners (in de eerste-, tweede- en derdelijn) elkaar weten te vinden, zorg op elkaar afstemmen en naar elkaar doorverwijzen? Door de zorg gezamenlijk te organiseren!

Op dinsdag 20 maart zetten we de eerste stappen naar samenwerking in aanvullende oncologische zorg in Gelderland. Naast diverse presentaties over bestaande samenwerkingsverbanden, richtlijnen én patiëntervaringen vindt er per subregio een workshop plaats. Tijdens deze workshop maak je kennis met andere zorgverleners in je regio en brainstorm je samen over het koppelen van lokale initiatieven en het verder vormgeven van oncologische zorg. Voor regio Ede-Tiel verzorgen onze adviseurs Esmee Peters en Ellen Selten een interactieve workshop. Het programma staat hier.

Zorgverleners, managers en beleidsmakers zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de bijeenkomst ‘Samen werken aan aanvullende oncologische zorg op maat – regio Gelderland’. Organisatie is in handen van IKNL in samenwerking met Mura Zorgadvies, Proscoop, Robuust, Ziekenhuis Rijnstate en Revalidatiecentrum Klimmendaal. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 20 maart van 17.30 uur tot 21.00 uur op Papendal in Arnhem. Deelname is gratis, wel graag aanmelden via deze link.