Kom jij ons team versterken?

Naar nieuws

Wij zijn op zoek naar een

Adviseur

28 – 36 uur per week

Wat ga je doen?
Als adviseur breng je eerstelijnszorgverleners en andere partijen uit zorg, welzijn en lokale overheden bij elkaar. Je adviseert hen op het gebied van samenwerking en kwaliteit van zorg. Je bent een vindingrijke en vernieuwende projectleider en procesbegeleider, met oog voor de positie van de patiënt/cliënt. Daarnaast pak je een proactieve rol in het signaleren van kansen en subsidiemogelijkheden en weet je deze in opdrachten te verzilveren.

Wie zijn wij?
Mura Zorgadvies biedt advies en ondersteuning aan (eerstelijns) zorgverleners in Gelders Rivierenland en Gelderse Vallei. Wij zetten ons in voor de verbinding met de tweede lijn (zoals ziekenhuizen en GGZ-instellingen) en de aansluiting op het gemeentelijke domein. In onze aanpak kijken we waar de kosten omlaag kunnen en tegelijkertijd de kwaliteit omhoog kan. Altijd gericht op een tevreden patiënt én zorgverlener. We zijn onafhankelijk in wat we doen en hebben geen winstoogmerk. Ben jij de adviseur die klanten inspireert en verbindt om de zorg te blijven ontwikkelen en verbeteren?

Wat vragen wij?
Een frisse, enthousiaste adviseur die communicatief sterk is, goed kan samenwerken en initiatiefrijk is. Je weet draagvlak te creëren voor je adviezen en dit om te zetten in handelen. Dit betekent dat je:

  • academisch werk- en denkniveau hebt, met minimaal drie jaar relevante werkervaring;
  • kennis hebt van de sector (eerstelijns)zorg en welzijn;
  • analytisch bent, maar ook creatief, innovatief en oplossingsgericht werkt;
  • gevoel hebt voor groepsprocessen en verschillende belangen en hierbij je onafhankelijke rol bewaakt;
  • affiniteit hebt met thema’s als substitutie van zorg, e-health en datamanagement;
  • in het bezit bent van een auto en bereid bent tot het verrichten van werkzaamheden in de avonduren.

Wat bieden wij?
Bij Mura Zorgadvies vind je een afwisselende baan in een informele en innovatieve adviesorganisatie. We bieden in eerste instantie een contract voor 28 tot 36 uur per week, voor een periode van een jaar. Je wordt, afhankelijk van je ervaring, ingeschaald in schaal 10 of 11 van de CAO Gezondheidscentra.

Enthousiast?
Ben jij de kandidaat die we zoeken? Wij ontvangen je motivatiebrief en cv graag uiterlijk 16 augustus 2019 op liliankreuger@mura.nl. De eerste selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 22 augustus 2019. Kijk voor meer informatie over Mura Zorgadvies en onze projecten op onze website.
Heb je nog vragen, neem dan contact op met Ingrid Elie (06 83 89 87 75) (t/m 24 juli) of Eefje de Bruijne (06-57 13 04 09) (na 24 juli).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.